Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Har du problem att se nyhetsbrevet så kan du klicka här!

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)73-384 29 70
E-post: ronja@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

Headshot photo

Allt handlar om publiken. Hitta rätt moderator!

Sveriges Talare erbjuder 100 moderatorer

Saknar du moderator till Almedalsveckan?

Sveriges Talare har 100 moderatorer att välja bland. Om du fortfarande saknar en moderator till ditt evenemang i Almedalen erbjuder Sveriges Talare dig snabb kontakt och bokning. Våra diskussionsledare vet hur de ska få deltagarna att uppleva tillställningen som lyckad. De lyfter ditt evenemang och gör det till en succé.

Boka din moderator här!

Staffan Dopping

Staffan Dopping är moderatorn som leder konferenser och seminarier med precision, engagemang och stil. Han sätter sig noggrant in i önskat ämne samt står alltid för ett felfritt och professionellt utförande. Han är moderatorn med den välkända rösten; han blev legendarisk med radiosuccéerna "Sommarpuls" och "Storstadspuls", men har även varit uppskattad programledare i morgonsofforna för både SVT och TV4. Han är en moderator med särskild talang för kommunikation och det talade ordet.

Boka moderator här!

Staffan Dopping


Willy Silberstein

Willy Silberstein har de senare somrarna varit en av de mest efterfrågade moderatorerna i Almedalen. Han är den bekante radiorösten som ställer de tuffa frågorna, låter alla komma till tals och får fram de vässade svaren.

Willy har med sina många år som journalist, till stor del på Ekot på Sveriges Radio, gedigen erfarenhet av att ställa de rätta frågorna. Han lyssnar, reagerar snabbt och ger sig inte förrän han får svar. Men allt sker med glimten i ögonen, med ett leende till frågan. Bland tidigare uppdragsgivare märks: Vattenfall, Swedbank, Investor, SKL (Sveriges Kommuner och Landsting samt Bankföreningen.

Boka moderator här!

Willy Silberstein föreläser


Cecilia Garme

Cecilia Garme är politisk journalist och mycket rutinerad moderator. Hon leder ofta paneldebatter med högt tempo, tuffa frågor och god stämning. Hennes specialområden är politik, arbetsmarknad och arbetsliv, utbildning inklusive forskning och kultur, välfärdsfrågor och näringslivsutveckling.

Boka moderator här!

Cecilia Garme


Hans Alldén

Hans Alldén är moderator och talare med lång internationell erfarenhet och stor bredd ämnesmässigt. Exempel på ämnesområden är inrikes-och utrikespolitik, EU, handel, närings-och regionalpolitik. Likaså media & kommunikation, bistånd, humanitära frågor, klimat samt miljö och integration.

Hans skicklighet bygger på respekt för ämnet och publiken och på den unika erfarenheten inifrån EU-institutionerna, Riksdagen och regeringskansliet.

Boka moderator här!

Hans Alldén

Headshot photo

Öppet: vardagar 07.30-18.30
Tel: 0121-24 900
Jour kvällar och helger +46 (0)73-384 29 70   
E-post: ronja@sverigestalare.se
(Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider)

www.sverigestalare.se

”icon” ”icon” ”icon” ”icon” ”icon”

© 2008-2017 Sveriges Talare Kompetensförmedling AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm

{unregisterUserLink}Klicka här om du vill avregistrera dig från fler nyhetsbrevsutskick.{unregisterUserLinkEnd}