Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Lars-Peter Loeld

”Han vet vad, hur, när och om du tänker!”

Lars-Peter Loeld är en av Europas främsta tankeläsare och expert på arbetsglädje, innovation och kreativitet! Han är inte bara föreläsare, utan även moderator, inspiratör, mentalist och underhållare. Han har en ”unik förmåga att knyta samman information och innovation med humor och ödmjukhet”. Han utvecklar och inspirerar publiken, får den att reflektera, tappa hakan och skratta så att tårarna rinner. 

Loeld introducerade konceptet Mindgames/mentalism i Skandinavien 1999 och har sedan dess genomfört mer än 2000 föreställningar för svenskt och internationellt näringsliv över hela Europa. Han presenterar en interaktiv tankeväckande föreläsning som åhörarna garanterat aldrig tidigare upplevt. Loeld tycks ha förmågan att läsa andra människors tankar, se in i framtiden, tala om vem som ljuger samt berätta detaljer om deltagarna, som han absolut inte kan känna till. Men Lars-Peter Loeld är inte synsk – han är bara tankeläsare. Han skapar en föreläsning med hjälp av dina tankar! Han är dessutom beteendevetare så ni är i trygga händer.

Senaste nytt:
”Bli en supertalare!” Nu är det din tur att bli den lysande stjärnan! Loeld avslöjar sitt vinnande 7-stegssystem för dig som vill att ditt budskap ska nå fram. För dig som vill att dina åhörare ska minnas dig! För dig som vill göra succé! 7-stegssystemet är väl beprövat! Det fungerar och det bygger inte på talang. Det bygger på tekniker. “Bli en supertalare” är en föreläsning, workshop, kurs eller mentorskap/coaching och vänder sig till dig som är chef i näringsliv och offentlig sektor.

Länkar:
www.loeld.se
www.happinessatwork.se

Sociala medier:
https://www.facebook.com/lploeld
https://www.linkedin.com/in/lploeld
https://www.youtube.com/user/lploeld
https://vimeopro.com/loeld/loeld-presents-a-wonderful-world
https://twitter.com/lploeld

 • Effekten av att boka Lars-Peter Loeld

  Publiken får inspiration, insikter, kunskaper, underhållning, aha-upplevelser och förundran. De glömmer aldrig ett framträdande av Lars-Peter Loeld!

 • Lars-Peter Loeld som talare

  Lars-Peter Loeld är inspirerande, professionell, underhållande, motiverande, rolig och ger ett bestående intryck. Han skapar wow-känsla!

 • Så arbetar Lars-Peter Loeld

  Lars-Peter Loeld arbetar över hela Europa på både svenska och engelska. Han har ett medelbetyg vid utvärderingar på 4,94 av 5, 0. Inspiration, underhållning och delaktighet är ledord.

 • Lars-Peter Loeld erbjuder

  Föreställningen Mindgames (Tankeläsningsshow) och tre workshops - Happiness at work (arbetsglädje), Teamplay (Personlighetsprofiler och dess betydelse för innovation) och The Box (kreativitet). Dessutom är Lars-Peter Loeld en uppskattad moderator. Allt som sker på scen är interaktivt.

 • Lars-Peter Loeld passar till

  Lars-Peter Loeld arbetar för offentlig sektor samt för svenskt- och internationellt näringsliv över hela Europa

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska

Lars-Peter Loeld har en examen från Linjen för personal- och arbetslivsfrågor vid Uppsala universitet och har varit professionell artist och föreläsare sedan 1980-talet.

Lars-Peter Loeld har i 30 års tid roat och inspirerat människor med sina Mindgames. Han har medverkat i ett 40-tal TV-program. Han föreläser sedan 1999 även om arbetsglädje under namnet Happiness at work. Happiness att work kan genomföras som en föreläsning eller en workshop. Grunden är TeamPlay! Det är den snabbaste, enklaste och mest underhållande personlighetsprofil som har utvecklats för företag. Över 50 000 personer på Fortune 500 företag har spelat TeamPlay för att stimulera innovation, arbetsglädje och tillväxt. Loeld presenterar även The Box – en kreativitetsworkshop som handlar om att tänka utan box!

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Lars-Peter Loeld talar om:

Expertområden:

Prisklass:

30.000 kr - 45.000 kr

 • Mitt motto

  ”My mission is to eliminate boredom!” Loeld är en ”Boredom Eliminator” Viktigt är att skaka om publiken och få dem att tänka i nya kreativa banor där arbetsklimatet blir mer innovativt och lustfyllt.

Bli en supertalare

Lars-Peter Loeld – Mindgames

7 viktiga punkter varför du inte ska boka Loeld till ditt nästa event!

Andra talare inom samma område

Björn Ranelid

Björn Ranelid är en av Sveriges mest eftertraktade talare samt en av våra mest lästa och kritikerrosade författare med flera romaner bakom sig. I sina framträdanden talar Björn utan manuskript och h

Antoinette Angela Olander

Antoinette ”Toni” Olander visar vägen till integration i Sverige. Hon talar om hur avgörande det är att inte ge upp. Toni menar att det är avgörande att formulera tydliga mål. Vidare b

Sébastien Boudet

Sébastien Boudet är berömd fransk konditor, kock, bagare, surdegsmissionär, författare, matdebattör, kursledare, moderator och programledare. Boudet har många strängar på sin lyra, men alla ...

Peter Pluntky

Peter Pluntky tar dig med på en svindlande resa genom leksakernas historia. Han är Sveriges mest kunniga person i ämnet med över 40 års erfarenhet, bland annat på Antikru

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap