Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Hem / Affärsnytta / Maria Österåker

Maria Österåker

Maria Österåker inspirerar företagare och anställda att ta betalt, att våga sticka ut och att tänka i nya banor. På klingande finlandssvenska ger hon otaliga praktiska exempel och beskriver situationer som är lätta att känna igen sig i.  Med precision levererar Maria ett innehåll som garanterat höjer kunskapen i organisationen, samtidigt som hon får åhörarna att luta sig tillbaka, lyssna och framför allt komma ihåg vad de lärt sig.  

I sin föreläsning kring marknadsföring för Maria fram otaliga exempel på en marknadsföring som sticker ut och där energi och kreativitet går framom ett stort marknadsföringskonto. Hon avslöjar marknadsföringsmissarna många gör, samtidigt som ni får konkreta tips och idéer om allt från alfagrupper till elektroniska broschyrer.

Företagets lönsamhet och framgång styrs bland annat av företagets bild på prissättning. I sin föreläsning “Ta betalt!”  ger Maria företag och organisationer konkreta tips och idéer för hur de prissätter sin produkt eller tjänst samt hur de skapar värde i vad de säljer. Det här är inspirationsföreläsningen som garanterat kommer att utveckla er organisation och er syn på att ta betalt.

Maria är ekonomiedoktorn som lämnade den akademiska världen för att börja jobba som företagsutvecklare inom privata sektorn, och har sedan 2010 jobbat som professionell föreläsare i eget företag. Hon är tidigare känd för boken “Ta betalt!”, som nominerades till årets marknadsföringsbok i Sverige.

 • Effekten av att boka Maria Österåker

  När du anlitar Maria blir resultatet en publik med nya tankar och en känsla av att vilja ta sig an nya utmaningar.

  Maria avslutar alltid sina föreläsningar med att be deltagarna göra en lista med tre konkreta punkter över vad de skall ta itu med följande måndag. Så här förvandlas föreläsningens kunskap till konkreta handlingar.

  Kunden har även möjlighet att sända ut Marias e-material till åhörarna efter föreläsningen. På så vis förlängs nyttan av dagen och inlärningen fortsätter även efter avslutad föreläsning/workshop.

 • Maria Österåker som talare

  Energisk, kunnig och lättlyssnad.

 • Så arbetar Maria Österåker

  Maria Österåker utgår från ett fast föredrag, där beställaren har möjlighet att påverka längd och innehåll. Hon erbjuder även workshops.

 • Maria Österåker erbjuder

  Marias föreläsningar hålls alltid på en lyssnarvänlig och vardaglig nivå. Såväl chefer som medarbetare känner igen sig i hennes exempel och hennes mål är att de ska kunna använda allt i sitt arbete direkt.

  Maria erbjuder ett vackert språk, inspiration, många exempel, ett lyssnarvänligt material, vardagskunskap och möjlighet till tryckt material.

 • Maria Österåker passar till

  Branschdagar, Kick Off, Inspirationsdagar, Konferens, Medarbetarsamling, Förändringsmöten, Utbildning

  Maria är van att prata inför både mindre och större grupper, oberoende av bransch och nivå i företaget eller organisationen.

Talaren utgår från Finland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska

Under sina ekonomistudier hade Maria två mål. Det första var att doktorera innan hon fyllde 30 år och det lyckades hon med 2003. Efter studierna undervisade Maria vid Svenska Handelshögskolan i Finland. Hennes ämnen har alltid berört entreprenörskap, kreativitet, tillväxt och allmän affärsutveckling.

När den akademiska världen började kännas trång, fick hon ett intressant erbjudande – företagsutvecklare inom kreativa sektorn. Det var där hon fick upp ögonen för hur svårt många företagare tycker det är att sätta en prislapp på sin produkt eller tjänst. Maria skrev då boken Ta betalt som utkom på Liber 2010. Samma år nominerades boken till årets marknadsföringsbok i Sverige. Hennes andra mål var att jobba som professionell föreläsare och nu började förfrågningarna ta fart. Maria sade upp sig, startade företag och valde att syssla med det hon tycker allra mest om - att tala och att skriva. Förutom sina specifika kunskaper i prissättning utvecklade hon även en marknadsföring som fokuserar på de små, konkreta handlingarna i företaget.

På resan vidare tar hon med sig sin målmedvetenhet, sin kärlek till att inspirera andra, sitt intresse för att utveckla och en känsla av att visst kan man leva sin dröm.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Maria Österåker talar om:

Expertområden:

Prisklass:

18.000 kr - 27.500 kr

 • Mer om priser

  Föreläsningarna bokas antingen som heldag (½-3 h) eller heldag (3-6 h). Priset påverkas även om kunden vill ha tillgång till anpassat e-material efter föreläsningen.

 • Mitt motto

  No guts, no glory

Andra talare inom samma område

Idriz Zogaj

Öka din minneskapacitet och mota bort mentala ålderssjukdomar. Svenske mästaren i minne Idriz Zogaj talar om mental träning på elitnivå som innefattar ökad koncentration, fokus, simultanförmåga, ...

Laila Bagge

Strålande moderatorn och föreläsaren Laila Bagge föreläser om entreprenörskap, självkänsla, företagande och vikten av att drömma och våga. Med grund i de egna erfarenheterna delar Laila med sig av s

Max Behesht

R. Max Behesht är en internationell föreläsare och inspiratör, som introducerar ett aktivt servicetänk som framgångsrikt påverkar hela organisationens kultur, engagemang och prestati

Yordanos Mebrahtu & Lina Taha

Motstånd kontra drömmar, flykt till Sverige, kulturkrockar och sociala medier hör till det som Lina Taha och Yordanos Mebrahtu talar om. Yordanos är född i Sverige, men hennes föräldrar ko

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap