Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: nathalie@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Lisa Dahlqvist

Lisa Dahlqvist, en passionerad talare och expert inom områden som drivkraft, självledarskap och inkludering, erbjuder en gripande föreläsning med titeln "GENOM ELD & VATTEN." Redan vid 19 års ålder påbörjade Lisa sin resa mot att bli brandman. Med en övertygelse om att STYRKA, MOD & ÖDMJUKHET var nyckeln till framgång satte hon igång på denna spännande väg.

Under åtta år har Lisa gått igenom stora utmaningar, brutit normer och drivit förändring. Genom sitt engagemang i media, artiklar och intervjuer har hon arbetat för att öka medvetenheten och inspirera till förändring med ett unikt och normbrytande perspektiv. Att boka Lisa Dahlqvist innebär att investera i en föreläsare som inte bara delar yrkeserfarenhet utan också inspirerar till äkthet och att följa sina övertygelser. Hon fokuserar på konsekvenserna av att utmana normer och lyfter fram personlig tillväxt, överkommande av hinder samt förändringsledning i krävande arbetsmiljöer.

Urval av tidigare beställare: Räddningstjänsten, Mentor.se (yrkesinspiratör), nätverksträffen kvinnor inom räddningstjänsten.

 • Lisa Dahlqvist som talare

  Lisa Dahlqvist har fått beröm för att vara inspirerande, modig, personlig, stark, autentisk och som en utmärkt ambassadör för yrket. Kommentarer som "Den berörde verkligen", "Mod, sårbarhet & styrka" samt "Igenkänning, strukturerna, utsattheten och otillräckligheten att som kvinna behöva bevisa sig!" visar på hennes intrycksfulla framträdande.

  Sagt om Lisa Dahlqvist:
  “Den berörde verkligen”

  “Ta ingen skit”

  “Jag imponeras av din styrka, envishet, vilja och mod. GRYM!”

  “Det mest intressanta var att höra din historia och vad som fått dig att kämpa vidare”

  “Det är otroligt tufft att bryta normer”

  “Det jag främst tar med mig är nog att ändå våga vara sig själv men också att man står upp för den man är.”

  “Det var inspirerande att höra dig prata om gångerna som du fått stå upp för dig själv, och gångerna som du till exempel hade skadat dig men körde på ändå.”

  “Du är en fantastisk ambassadör, man ångrar att man inte blev brandman”

  “Tycker absolut att en till exempel skola skulle kunna låta dig föreläsa om just brandmansyrket och bra att du är tjej för att fler unga tjejer skall kunna se att de också kan bli brandmän.”

  “Genuint, autentiskt & berörande“

  “Skrämmande, mod & fantastiskt yrke”

  “Mod, sårbarhet & styrka “

  “Igenkänning kring arbetsplatskultur”

  "Igenkänning, strukturerna, utsattheten och otillräckligheten att som kvinna behöva bevisa sig!”

 • Så arbetar Lisa Dahlqvist

  Lisa kombinerar sina unika erfarenheter som brandman och coach med sitt engagemang för jämställdhetsfrågor för att inspirera och driva förändring i utmanande miljöer. Hennes ICF-certifiering innebär en förmåga att utveckla individens och gruppens potential genom professionell coaching.

 • Lisa Dahlqvist erbjuder

  Lisa erbjuder inspirationsföreläsningar som varar cirka 60 minuter där hon delar sina unika erfarenheter och insikter som brandman. Hon lyfter fram verkliga händelser för att förstärka berättelsen och ger en unik inblick i yrkesrollen. Utöver detta erbjuder hon även professionell coaching för ledare, företag och individer som strävar efter att utveckla sitt ledarskap genom ökad självinsikt och hållbara förändringar.

 • Lisa Dahlqvist passar till

  Lisa Dahlqvists föreläsningar passar utmärkt inom områden som ledarskap, HR, jämställdhetsfrågor och för alla som är intresserade av personlig utveckling, ledarskap och organisationskultur. Hon verkar främst i Varberg/Göteborg och Halland/Västra Götaland och är expert inom områden som drivkraft, inspiration, självledarskap, inkludering, organisation och coachande ledarskap.

Talaren utgår från Halland, Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Språk Svenska

Lisa Dahlqvist vidareutbildad inom ICF riktlinjer för profesionell coaching som är den högsta branschstandarden för coaching med en inriktning mot ledarskapskapscoaching, hon har också en gedigen erfarenhet som brandman. Efter avslutad "skydd mot olyckor"-utbildning har hon arbetat som brandman på heltid i olika områden. Hon har aktivt engagerat sig i nationella nätverk för kvinnor inom räddningstjänsten och strävat efter jämställdhet och förändring inom yrket.

Lisa har en mångfacetterad erfarenhet, från arbete i krävande miljöer till en passion för förändringsarbete och ledarskapsutveckling. Hennes arbete, både som brandman och coach, lyfter fram vikten av styrka, mod och ödmjukhet. Hon betonar effektivt ledarskap, jämställdhet och normbrytning som kritiska aspekter inom båda sina yrkesroller.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Lisa Dahlqvist talar om:

 • Personlig resa och motivation

  Lisa delar sin personliga resa till att bli brandman, vilket kan inspirera och engagera publiken. Exempelvis beskriver hon sina första steg mot brandstationen och hur hon kämpade för att uppnå sin dröm.

 • Ledarskap och självledarskap

  Föreläsningen innehåller exempel på hur Lisa har utvecklat ledarskap och självledarskap, vilket är kärnelement i hennes ledarskapscoaching. Hon nämner insikter och lärdomar inom mod, organisation, ledarskap, personlig utveckling och självledarskap.

 • Utmaningar som minoritet

  Lisa diskuterar och framhäver hur hon har hanterat och övervunnit utmaningarna med att vara en kvinna i en mansdominerad yrkesmiljö.

 • Normer och strukturer

  Lisa belyser hur hon har brutit normer och engagerat sig i dialog med chefer och ledning för att driva förändringar

 • Inspiration och förändring

  I föreläsningen bevisar Lisa hur hon har inspirerat till förändring och ökad medvetenhet genom sitt unika perspektiv och erfarenheter.

 • Exempel på konkreta situationer

  Lisa tar upp detaljerade beskrivningar av specifika händelser och upplevelser i hennes karriär som brandman ger konkreta exempel på förmågan att hantera svåra situationer, vilket kan vara värdefullt för att illustrera kompetens inom ledarskap och krishantering.

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

E-post: nathalie@sverigestalare.se

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: nathalie@sverigestalare.se

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Albrektsvägen 75
632 26 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap