Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Tel: +46 (0)70-930 57 85. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Helena Hotza

Vill ni höra en röst med unik erfarenhet och kunskap inom psykisk ohälsa och självmordsprevention så är Helena Hotza talaren för er.
Hon har efter 20 år som polis och förhandlare i krissituationer upplevt både svåra, livsavgörande och våldsamma situationer och därigenom skaffat sig ovärderlig kunskap kring människor i akut kris och trauma.
Hon har utbildats av Karolinska Institutet NASP och är  instruktör i utbildningar som syftar till att ge allmänheten förståelse för psykisk ohälsa samt ge verktyg för att våga ingripa.

Helena inspirerar genom sina utbildande föreläsningar och förmedlar kunskap om tunga ämnen på ett utvecklande sätt. Hon blandar egna upplevda situationer på ett unikt sätt i kombination med forskning och vetenskapliga fakta.
Detta gör hon på ett empatiskt och livfullt sätt med glimten i blicken trots de tunga ämnen hon berör.

Önskar ni en föreläsning eller utbildning av Helena inom psykisk ohälsa, självmordsprevention, svåra samtal, mental förberedelse och att vända utvecklingen i utsatta områden så tveka inte på att kontakta henne.

 • Helena Hotza som talare

  Vill man få känslan av att man lärt sig något som är viktigt i livet, som ger dig något nytt, som ger dig en känsla av att förstå och vilja att förändra, smärtsam kunskap samtidigt som den förklaras på ett sätt så du vet hur du kan använda den?
  Du kommer att ha fått med dig verktyg så att du vågar ställa frågan eller ingripa nästa gång du ser varningssignalerna på en person i din närhet.

  Vill man höra en unik empatisk röst som väcker dig ur dvalan om hur människor runt omkring dig mår och våga göra något åt det? Vill du veta mer om vad just du kan göra?
  Vill du höra exempel och erfarenheterna från en som faktiskt stått öga mot öga med detta?

  Helena får dig att lyssna och förstå och har förmågan att väcka viljan att ändra på sig själv och sin omgivning om det behövs. Hon kommer med en naturlig pondus men har samtidigt en mjuk empatisk sida som kan få den mest inneslutna person att slutligen öppna upp sig. Hon är den där positiva virvelvinden som ändå har ett djup som kan fånga den mest skeptiska individen till att lyssna och ta till sig. Vill man höra en person med värme, humor, engagemang men samtidigt med ett allvar som på ett inspirerande sätt kan väcka eftertanke så ska man boka Helena.

 • Så arbetar Helena Hotza

  Helena erbjuder föreläsningar som kan skräddarsys till kundens önskemål. Hennes föreläsningar är oftast också utbildande och väcker oftast en lust till förändring. Hon erbjuder även utbildningarna som är i Karolinska Institutets regi och utformande där intyg till varje deltagande ges av Karolinska Institutet.

  Helena kan  även skräddarsy utbildning som passar mottagaren gällande psykisk ohälsa och självmordsprevention och akut omhändertagande av en självmordsnära person.

 • Helena Hotza passar till

  Företag, myndigheter, organisationer, kommuner, grupper, konferenser, insatser för att förebygga psykisk ohälsa och självmord, mässor, event, utbildningsinsatser.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Aktiverar publiken
Språk Svenska, Engelska

Jag är polis sedan 2001 och sedan 2010 tillhör jag Insatsstyrkans förhandlare.
Förhandlare används i situationer såsom gisslan/offer situationer, självmordsnära personer, farlig person, barrikaderade situationer mm. Jag har arbetat i uniform på gatan, till att ingå i en grupp som arbetade med livsstilskriminella/nätverksindivider, till att utreda grova brott, för att nu arbeta på underrättelsetjänsten.

Jag har innan poliskarriären arbetat på anstalt för de som döms till psykisk tvångsvård, arbetat på kriminalvården samt läst psykologi och pedagogik på högskola. Har alltid fascinerats av psyket och har under mina yrkesår insett hur lite som görs för att utbilda samhället och vad alla vi kan bidra med.

Jag har utbildats till instruktör av Karolinska Institutet NASP i två olika utbildningar gällande psykisk ohälsa och självmordsprevention samt i Akut omhändertagande av självmordsnära person.
Båda dessa utbildningar är jag instruktör i där deltagande resulterar i att man får ett intyg från Karolinska Institutet NASP att man deltagit i utbildningen.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Helena Hotza talar om:

Expertområden:

Prisklass:

20.000 kr - 35.000 kr

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Tel: +46 (0)70 - 930 57 85
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm

Postadress:
Koppargatan 3
602 23 Norrköping

Organisationsnummer 556728-0283

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap