Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB logotyp

Öppet: Vardagar 07.30–18.30 | Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Cornelia Gustafzon

Cornelia Gustafzon är en finansstrateg och investerare som bland annat agerat finans- och företagsrådgivare åt några av Sveriges rikaste entreprenörer.

Hon bjuder på många konkreta tips och idéer framfört med humor blandat med allvar som berör, engagerar, motiverar och inspirerar åhörarna. Förbered er på nya perspektiv, idéer och tankar efter föreläsningen. 

Vill du till exempel komma igång med aktier och emotionella investeringar, så är den här föreläsningen något för dig. Hur viktiga är känslorna i investeringar? Hur kan vi förbättra vår relation till pengar för att snabbare kunna bygga kapital och bli tuffare förhandlare om pengar och ta betalt från kunder. Hur vårt mindset, intuition och hjärta kan hjälpa oss att bygga ett kapital, fatta rätt beslut i investeringar och stå emot börspsykologi. En ekonomi i balans ger även trygghet och ökad valfrihet.

Hon har en bakgrund inom bank och finans i roller som affärsrådgivare, företagsrådgivare,förmögenhetsrådgivare och försäkringsspecialist.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Cornelia Gustafzon talar om:

 • Bygga emotionella bolagsvärden

  Emotionella bolagsvärden handlar om mjuka värden och kan mätas i förtroende, förväntan, intresse och engagemang. Hon går igenom den emotionella modellen som är en arbetsmetod för att öka företagets konkurrenskraft i jakten på kunder, talangfulla medarbetare och investerare.

 • Pitcha din idé till investerare

  Hur du pitchar din idé på bästa sätt för att få investerares uppmärksamhet och intresse. Hur du kan nå ut i bruset med storytelling och vara relevant i din kommunikation. Hon går igenom den emotionella modellen som är ett arbetsmetod för öka företagets konkurrenskraft och på ett strukturerat sätt besvara investerarnas frågor och skapa en emotionell koppling till er som entreprenörer.

 • Compensation & Benefit

  Financial planning för företagare om lön, utdelningsregler och regler för avsättning till tjänstepension. Val av företagsformer och hur man kan planera sin exit som företagare. Denna föreläsning kan även anpassas till företagsledare eller anställda inom området compensation & benefits. Om tjänstepension, löneväxling, bonus och incitamentsprogram.

 • Money Rules You Rule

  Den här föreläsningen är för dig som vill komma igång med aktier och emotionella investeringar. Hur viktiga är känslorna i investeringar? Hur vi kan förbättra vår relation till pengar för att snabbare kunna bygga kapital och bli tuffare förhandlare om pengar och ta betalt från kunder. Hur vårt mindset, intuition och hjärta kan hjälpa oss att bygga ett kapital, fatta rätt beslut i investeringar och stå emot börspsykologi.

 • Kickstarta din ekonomi med financial planning

  En ekonomi i balans ger trygghet och ökad valfrihet. Att slippa oro, dåligt samvete och känslan av att inte har kontroll över sin ekonomi och framtida pension är en viktig del av vårt välbefinnande. Hon går igenom sparformer, sparande till barn, buffert och pensionen. Hur man väljer ut aktier och fonder i en portfölj och genom trendspaning kan hitta konkurrenskraftiga bolag för framtiden. Vad är risk och hur vi kan förhålla oss till risk för att få det liv som vi vill ha.

Andra talare inom samma område

 

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

När du kontaktar oss samtycker du till att vi behandlar din information enligt vår integritetspolicy.

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ Frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

Vad kostar en föreläsare? VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

Vad gör man om en föreläsare blir sjuk? OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

Vad för typ av gåva kan man ge en föreläsare? GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

Om Sveriges Talare talarförmedling OM SVERIGES TALARE

Hitta till Sveriges Talare HITTA HIT

Sveriges Talares bloggarkiv BLOGG

Sveriges Talares nyhetsbrev Nyhetsbrev

Sveriges Talares Integritetspolicy Integritetspolicy

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30–18:30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

Sveriges Talare talarförmedlings e-postadressE-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Besöksadress:
Kungsbron 23
111 22 Stockholm
Postadress:
BOX 1041
101 38 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Samarbetspartners

www.presentationsteknik.com Roos & Tegnér Cool Company Skandinavien AB

© 2008–2019 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap