Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

0 produkter / 0 kr

Kontakta

0

Talare att skicka förfrågan till

Öppettider: Vardagar 07.30-18.30
Telefon: 0121-249 00
Jour kvällar och helger 070-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Hem / Affärsnytta / Framtid, trender / Mats Rimton

Mats Rimton

På Mats Rimtons föreläsningar får publiken spana in i framtidens digitaliserade värld.
Många av åhörarna är företagare hungriga på att veta det senaste. Mats ger dem kunskap och hjälper dem att hitta strategier för att hantera omställningen så effektivt som möjligt. De får upptäcka att de inte bara kan möta övergången utan dessutom dra fördelar av den.

Mats målgrupp är alla typer av branscher och företag, stora som små. Den digitaliserade världen tvingar alla bolag att fundera över vad man står för och vilka framtida handlingsalternativ som står till buds. Mats öppnar ögonen på deltagarna och beskriver tydligt hur framtidens teknologi kommer att påverka oss alla. Vägen fram handlar för väldigt många om att våga lära om, lära nytt och lära rätt!

 • Effekten av att boka Mats Rimton

  Mats öppnar ögonen på deltagarna och beskriver enkelt hur framtidens teknologier kommer att påverka oss. Åhörarna får unika specialistkunskaper, djupgående analyser samt konkreta råd och tips för att hitta strategier inför framtiden. De får upptäcka att de inte bara kan hantera övergången till morgondagens digitalisering utan dessutom vinna på den.

 • Mats Rimton som talare

  Mats Rimtons föreläsningar är inspirerande, levande och utmanande. Med nya rön, skratt och jordnära berättelser förmedlar han sina vida kunskaper, vilka för många förändrar både tankar och liv. Mats får alla att bli berörda och förstå framtiden på ett nytt, spännande och engagerat sätt.
  Kännetecknade för Mats är att han älskar utmaningar. Han brinner att berätta om morgondagen och på så sätt rusta den vanliga människan för den hisnande utvecklingen med allt vad den innebär. Mats lever efter sin egen devis; Lär om, lärt nytt och lär rätt.

 • Så arbetar Mats Rimton

  Mats anpassar sina föredrag efter beställarens önskemål. Varje dag möter han företagsledningar som precis tagit de första stegen och inte riktigt förstår vart de egentligen springer, vad målet är eller hur de ska ta sig dit på ett effektivt sätt. Med en kombination av unika specialistkunskaper och djupgående branschanalyser vill Mats därför ge sina åhörare en rimlig chans att kunna förstå och hantera deras framtida situation och utmaningar.

 • Mats Rimton erbjuder

  Mats Rimton tar med publiken på en spännande tidsresa, från dinosaurievärlden, via digitaliseringen, fram till robotiseringen. Han avslöjar nya kunskaper om megatrender, framtida företagsutveckling och förändringskraft. Mats levererar insikter om allt ifrån 3D- printing och mobilhysteri till relationer och nya affärskoncept. Han bjuder på konkreta råd och tips för att klara av och hänga med in i framtiden.

 • Mats Rimton passar till

  Mats håller föreläsningar och utbildningar för företagsledningar, personalgrupper, på företagsarrangemang och kundevents. Mats föreläser för stora som små grupper i alla branscher. Han vill utmana och få deltagarna till att inspireras, tänka nytt och kreativt när det gäller framtiden och digitaliseringen.

Talaren utgår från Skåne
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska, Engelska som andraspråk

För femton år sedan lämnade Mats Rimton veckopendlandet och karriären i Stockholm som VD och M direktör för större globala företag. Han köpte en liten reklambyrå som han drev upp. Några år senare sålde han den för att på så sätt kunna förverkliga sina entreprenörsdrömmar. Mats har sedan dess varit involverad i över tjugo start-ups, nationellt och internationellt. Han jobbar sedan fyra år med bl a världens starkaste varumärke; Leo Messi. Han sitter dessutom med som strategisk rådgivare eller ägare till ett antal bolagsstyrelser, förbund och ledningsgrupper.
Förutom att föreläsa om framtiden arrangerar Mats skräddarsydda studieresor för VD:s och ledningsgrupper som på ett djupare plan vill förstå den disruptiva framtiden och den exponentiella utvecklingen. Resorna har hittills gått till bl a Silicon Valley, Hong Kong, Singapore och New Delhi. Där tar han deltagarna med på besök hos olika spektakulära företag för att alla skall få möjligheten att direkt på plats se och bättre förstå den exponentiella utvecklingen. Hur de nya företagens entreprenörer brinner för att ta över världen.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Mats Rimton talar om:

Expertområden:

Prisklass:

25.000 kr - 75.000 kr

 • Mitt motto

  ”Lär om, lärt nytt och lär rätt.”

Andra talare inom samma område

Stefan Hyttfors

"Årets Talare Genombrott 2012" Stefan Hyttfors är en av Sveriges mest uppskat

Teo Härén

Teo Härén är en av vår tids mest akti

Tone Bekkestad

Tone Bekkestad visar hur du och ditt företag kan göra smarta investeringar oc

Martin Deinoff

Martin Deinoff är IT-entreprenör och vice VD för Creuna, nordens största digi

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

”icon” VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

”icon” OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

”icon” GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

”icon” OM SVERIGES TALARE

”icon” HITTA HIT

”icon” BLOGG

”icon” LOGGA IN TILL DITT KONTO

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30-18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

”icon”E-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Prenumerera på nyhetsbrev

”icon” Se våra tidigare Nyhetsbrev

Samarbetspartners

”icon”

© 2008-2016 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap