Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Öppettider: Vardagar 07.30-18.30   |   Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger 070-930 57 85
E-post: info@sverigestalare.se - svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Magnus Helgesson

Ekonomisk succé är ofta ett resultat av framgång, men framgång i sig handlar om att må bra, och du får människor att må bra genom att uppfylla deras mänskliga behov. Magnus Helgessons föreläsningar lär ut hur du gör.

Magnus Helgesson är 46 år och har spenderat de senaste 34 av dem åt att få människor och företag att växa tillsammans. En av nycklarna till framgången har alltid varit enkelheten. Att göra det enkelt för rätt personer att känna passion och att följa sin ledare, och samtidigt göra det enkelt för fel personer att tacka för sig och följa sina drömmar på annat håll.

”Bygg inte företag, bygg människor så bygger de företaget åt dig”, säger Magnus.

I sina föreläsningar lyckas Magnus omvandla forskning, erfarenhet och insikter till framgångskoncept som är enkla att implementera och så tydliga att alla förstår dem. Publiken får med sig kopiösa mängder energi och får även enkla verktyg som gör att de direkt känner sig mer framgångsrika och därför presterar bättre – både privat och på jobbet.

 • Effekten av att boka Magnus Helgesson

  Efter Magnus föreläsning har deltagarna fått en förståelse för vad som skapar framgång, vad som egentligen är viktigt i ett företag och hur man hanterar/förebygger motgång. 

  De får med sig enkla verktyg som optimerar ledarskapet, ökar självmedvetenheten och den personliga utvecklingen samt kunskap om att bygga kultur som knyter kunder och medarbetare närmre varumärket vilket leder till ökad försäljning.

 • Magnus Helgesson som talare

  Magnus Helgesson är en av Sveriges främsta experter inom team-building, entreprenörskap, motivation samt på att bygga företagskultur. Något han inte minst bevisade i premiärsäsongen av SVT:s Genikampen.
  
Bara genom att besöka en av Magnus föreläsningar, känner åhöraren både medvetet och omedvetet sig mer framgångsrik. Därtill får publiken med sig en sammanfattning av föreläsningen, vilken varierar baserat på föreläsningens huvudinriktning.

  Magnus status som företagsledare var också en av de mest avgörande faktorerna till varför den amerikanske självhjälpsförfattaren och affärsmannen Tony Robbins anlitade Magnus till att föreläsa på två av hans fördjupade affärsutbildningar, där publiken bestod av entreprenörer med miljardomsättning.

 • Så arbetar Magnus Helgesson

  Magnus arbetar väldigt mycket med att bygga upp energin i rummet och läser snabbt av vilken approach som responderar med publiken. Han varvar inspiration med erfarenhet och studier från världskända universitet. Åhörarna ges även tillfälle till reflektion, mängden reflektion beror på hur lång tid kunden vill att föreläsningen ska pågå. 

Efter föreläsningen erbjuds åhörarna ladda ner sammanfattande material i syfte att maximera sin lärdom och inspiration. Materialet är i olika form beroende på föreläsningens huvudinriktning.


 • Magnus Helgesson passar till

  • Kick-off/konferens
  • När det behövs inspiration/motivation
  • Inför/under tillväxtfaser
  • Inför/under omorganisering eller annan stor förändringsprocess
  • Bjuda in kunder till föreläsningsevenemang för ökad kundlojalitet
  • Öppna föreläsningar och externa event med fokus på företagande eller personlig utveckling

Talaren utgår från Halland
Typ av föreläsning Inspirerande
Kön Man

Under 2016 har Magnus Helgesson utsetts till Topp 10 mest populära föreläsare. Han har även vunnit pris för Årets Inspiratör och nominerats till Årets VD. Årligen gör han 150+ föreläsningar och har fått 5 av 5 i betyg från företag i alla branscher och storlekar, allt från ICA och IKEA ner till småföretag med färre än tio anställda.

Magnus Helgesson var bara tolv år när han startade sitt första företag. Beslutet att starta företag i så tidig ålder formade hans framtid. Att redan som tolvåring uppleva och förstå hur du vänder motgång till framgång gav mersmak. Resan till att idag bära epitetet Superentreprenör förklarar Magnus som lång, hård och lärorik.

Han har gått från att rota i containrar, till att bygga ett av Sveriges mest uppskattade Franchisekoncept till att idag få förmånen att föreläsa och hjälpa företag och individer att nå nya nivåer av framgång.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Andra talare inom samma område

Martin Stenport

Martin Stenport är talaren som levererar effektiva föreläsningar in

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

”icon” VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

”icon” OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

”icon” GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

”icon” OM SVERIGES TALARE

”icon” HITTA HIT

”icon” BLOGG

”icon” LOGGA IN TILL DITT KONTO

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30-18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

”icon”E-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Prenumerera på nyhetsbrev

”icon” Se våra tidigare Nyhetsbrev

Samarbetspartners

”icon” 7A Hotell

© 2008-2017 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap