Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Öppettider: Vardagar 07.30–18.30   |   Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 
E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Fritte Fritzon

Med charm, kluriga skämt och imponerande publikimprovisationer är komikern Fritte Fritzson ett säkert kort i alla sammanhang. Han gillar att improvisera och passar därför perfekt i situationer där allt inte går att förutse. Fritte har arbetat som allt från ICA-kassörska till universitetsadjunkt och fungerar utmärkt i de flesta företagssammanhang. 

Fritte har turnerat med komikern Johan Glans och dessutom uppträtt de flesta av Sveriges ståuppklubbar och på scener som Hultsfreds- och Arvikafestivalerna. Han driver även den prisbelönta ståuppklubben Oslipat tillsammans med Marcus Johansson och har medverkat i TV-produktioner som ”Robins” och ”Extra Allt” och lett Svenska standupgalan under tre år.

 • Effekten av att boka Fritte Fritzon

  Ett gott skratt förlänger livet. Fritte Fritzsons föreställning kan vara precis den injektion som behövs på konferensen eller kick-offen för att inspirera medarbetarna och fylla organisationen med energi. 


  
 Sagt om Fritte:


  Fritte Fritzson är ett riktigt ståupp-proffs och det märks att han 
inte behöver anstränga sig nämnvärt för att få igång skratten. Han är
definitivt ett värdigt huvudnamn för en fullsatt ståuppkväll som den 
här.
  
-Andreas Homanen, Östgöta Correspondenten

  Fritte var konferencier för vår galamiddag Swedish Learning Awards på Nalen. Väl förberedd och med såväl roligt material om branschen som lysande improvisationer gjorde han vår prisutdelning till en succé.
  
 - Kristian Åsberg, Swedish Learning Association

 • Fritte Fritzon som talare

  Fritte Fritzson bygger sina föreställningar på noggranna förberedelser för att ta reda på så mycket som möjligt om sammanhanget. Han förberedelser i kombination med god publikkontakt och improvisationer borgar för en lyckad kväll.

 • Så arbetar Fritte Fritzon

  Fritte Fritzson ser till att alla i rummet känner sig välkomna, och försöker verkligen nå ut till bakersta raden oavsett hur långt bort den är. Alla ska känna sig inkluderade i underhållningen.

  
Fritte tar självfallet hänsyn till kundens eventuella önskemål och han är noga med att anpassa sitt material till målgruppen.

 • Fritte Fritzon erbjuder

  En rolig föreställning med massor av skratt och värme. Fritte Fritzson kan med fördel även anlitas som konferencier och moderator. Hans varma humor kan vara precis den isbrytare som behövs även i ett mer formellt sammanhang.

 • Fritte Fritzon passar till

  Frtitte Fritzson passar som komiker, konferencier och moderator för allt från små firmafester till invigningar i stort format. Fritte Fritzson har själv jobbat som allt från snabbköpskassörska till universitetsadjunkt och passar därför i de skiftande sammanhang.

Talaren utgår från Stockholm
Typ av föreläsning Underhållande
Kön Man

Fritte Fritzson är komiker och radiopratare. Sedan 2006 driver han tillsammans med Marcus Johansson den prisbelönta ståuppklubben Oslipat som idag finns i Stockholm, Malmö, Uppsala och Jönköping.

 Fritte har hörts i ”Carpe Fucking Diem” i P3 och han driver den populärvetenskapliga podcasten ”Allt du velat veta” med över 300 000 nedladdningar per månad.

Fritte Fritzson uppträder på de flesta av Sveriges ståuppklubbar, som Norra Brunn, Gasta och Lkpg Haha och han har dessutom uppträtt i Finland, Danmark, Norge, Storbritannien och USA. Han har ståuppat sedan 2006, men innan dess har han medverkat i spex, revyer, krogshower och som konferencier sedan tidigt 90-tal. Han har medverkat i TV-produktioner som ”Robins” och ”Extra Allt” och lett Nöjesguidens Malmö/Lundaprisgala och Svenska standupgalan under tre år.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Succé

2016-11-22, 17:01

"Fritte var konferencier för vår galamiddag Swedish Learning Awards på Nalen. Väl förberedd och med såväl roligt material om branschen som lysande improvisationer gjorde han vår prisutdelning till en succé.”
- Kristian Åsberg, Swedish Learning Association

Ett riktigt ståupp-proffs

2016-11-22, 17:01

"Fritte Fritzson är ett riktigt ståupp-proffs och det märks att han inte behöver anstränga sig nämnvärt för att få igång skratten. Han är definitivt ett värdigt huvudnamn för en fullsatt ståuppkväll som den här.”
- Andreas Homanen, Östgöta Correspondenten

Ett stort nöje

2016-11-22, 17:01

"Än en gång har vi ett stort nöje att kunna anlita Fritte Fritzson som konferencier för årets Lund International Film Festival. Med sin unika kombination av talang för att humoristiskt vända och vrida på både ord och situationer, av filmkunnande och språkkunskaper och arkitekturkunnande, har Fritte gjort våra Filmgalor till något alldeles extra och blivit för vår Filmgala lika oersättbar som Stephen Fry för BAFTA."
- Elzbieta Brunnberg, Direktör, ArchFilmLund

Fritte Fritzon talar om:

 • Komiker

  Fritte Fritzson skojar om i princip allt. Ofta tar han avstamp i vardagligheter som han sedan vrider till absurditeter. Han pratar om allt från filosofi till påven och vår samtid. Han uppträder för företag och organisationer och på de flesta av landets största klubbar, inklusive Norra Brunn, RAW, Ruby Standup och Oslipat.

 • Konferencier

  Fritte har i 20 års tid varit konferencier för evenemang som Svenska standupgalan, Nöjesguidengalan, Lundakarnevalen och diverse företagsevenemang.

Expertområden:

Prisklass:

20.000 kr - 30.000 kr

Andra talare inom samma område

Pelle Sandstrak

Pelle Sandstrak – Mr Tourette – är performanceartisten du aldrig g

Umit Dag

Umit Dag är en bred underhållare som verkar på de flesta scener. Han

Peter Wahlbeck

Den rikskände komikern Peter Wahlbeck ger en stand up-föreläsning

Staffan Lindberg

Staffan Lindberg är musikern och underhållaren som 2006 drabbades av klimatho

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

”icon” VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

”icon” OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

”icon” GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

”icon” OM SVERIGES TALARE

”icon” HITTA HIT

”icon” BLOGG

”icon” LOGGA IN TILL DITT KONTO

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30-18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

”icon”E-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Prenumerera på nyhetsbrev

”icon” Se våra tidigare Nyhetsbrev

Samarbetspartners

”icon” 7A Hotell

© 2008-2017 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap