Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Öppettider: Vardagar 07.30–18.30   |   Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 
E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Filip Botin

Filip berättar engagerande om hur man övervinner dålig självkänsla och psykisk ohälsa. Hur man trots mobbning, depression och ångest kan gå vidare och förverkliga sig själv.

Filip har varit med om det mesta. Han har varit mobbad, levt i en familj präglad av psykisk ohälsa och blivit utsatt för psykisk misshandel. Filip har till följd av dålig självkänsla gjort val han egentligen inte velat göra, känt sig ensam och helt värdelös. Filip har blandad nationalitet och har därför mött fördomar otaliga gånger. Han har också mött svårigheter många gånger pga sin homosexualitet. Vid flera tillfällen har han velat avsluta sitt liv.

Men idag är Filip lycklig. Det har inte varit lätt, men han har gjort det han själv ville. Han är modell och har nått sina mål och förverkligat sina ambitioner. Han lever nu med sin dröm. Idag är Filip nöjd med sig själv. Inte trots att han är speciell utan just därför att han är det.

 • Effekten av att boka Filip Botin

  Efter en föreläsning med Filip har publiken större insikt om livets olika skeenden men även större insikt om sin själva. De känner sig entusiastiska över livet även om det inte alltid är lätt. Åhörarna känner sig sporrade att faktiskt göra en förändring om det krävs. Att ingen dröm, ingen vision och inget mål är ouppnåeligt. De är redo att slåss för det de tror på, slåss för sina uppfattningar, slåss för sina viljor. En föreläsning med Filip är en resa. Man startar i början av hans liv och avslutar sedan där Filip är idag. På det sättet berör man på ett naturligt sätt olika ämnen.

 • Filip Botin som talare

  Filip är en övertygande och pedagogisk talare. Han når publiken genom att tala om sådant som de själva kan relatera till. Han kan på ett professionellt sätt förmedla känslor till publiken som får dem att själva börja tänka och ifrågasätta. Filip är en sprudlande person, en känslomänniska som är lätt att tycka om. Någon som man vill lyssna till.

 • Så arbetar Filip Botin

  Filip anpassar på ett smidigt sätt sina tal efter sina åskådare. Om det t ex är en yngre publik talar han inte så mycket om tunga saker, såsom psykisk ohälsa. Det kan vara både svårt och tungt för en ung publik att hantera det. Då fokuserar Filip mer på att berätta för publiken att de saker de upplevt inte är deras fel.

  Han fokuserar också på hur publiken kan förverkliga sig själva. Hur de kan nå sina mål och ambitioner. Är publiken en skara av äldre unga, väljer Filip att tala mera om egna upplevelser av psykisk ohälsa. Sedan betonar han att förändring är möjlig – trots ett svårt liv och en tuff bakgrund. Det är möjligt att lyckas ändå.

 • Filip Botin erbjuder

  Gripande och stärkande föredrag med hög igenkänningsfaktor om dålig självkänsla och psykisk ohälsa. Lyssnaren blir rustad och sporrad av råd och verktyg till att må och fungera bättre.

 • Filip Botin passar till

  Filip är en talare med erfarenheter som lämpar sig bäst för unga människor, såsom barn och skolungdomar. Några av de värsta sakerna han upplevt hände när han var yngre, det vill säga tiden före gymnasieåren. Därför lämpar sig Filips föreläsningar för barn och ungdomar som är i den ålder han var när han kämpade som mest. Men även för gymnasieungdomar är Filips föreläsningar passande, eftersom de till stor del handlar om att inspirera.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ
Kön Man
Språk Svenska

Filip började första året på gymnasiet på Carlforsska i Västerås. Det var där hans ekonomiska utbildning började. Den fortsatte sedan i Härnösand, där han avslutade de två sista åren av gymnasiet. Filip har under åren haft en del anställningar små som stora. Han började hösten efter gymnasiet att arbeta på ett äldreboende ett par mil utanför staden. Hösten 2016 flyttade han till Göteborg och fortsatte att arbeta med vård och omsorg som personlig assistent.

Under hans period som omvårdnadspersonal på äldreboendet var Filip han anställd på Härnösand kommun. När han senare började arbeta som personlig assistent arbetade han för Luna Care. Idag jobbar Filip som modell och föredragshållare.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Filip Botin talar om:

Expertområden:

Prisklass:

2.500 kr - 10.000 kr

Andra talare inom samma område

Ola Schenström

Med över 35 års erfarenhet som läkare och den ende i hela landet som ute

Anna Parfa

Anna Parfa föreläser gripande om sorg i livets alla åldrar. Hon ger konk

Gert Andersson

Gert Anderssons får publiken att pendla mellan sorg, pinsamheter och humor på

Göran Sandberg

Göran Sandberg föreläser om ”Må bäst – livshantering” vilket är en lätts

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

”icon” VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

”icon” OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

”icon” GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

”icon” OM SVERIGES TALARE

”icon” HITTA HIT

”icon” BLOGG

”icon” LOGGA IN TILL DITT KONTO

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30-18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

”icon”E-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Prenumerera på nyhetsbrev

”icon” Se våra tidigare Nyhetsbrev

Samarbetspartners

”icon” 7A Hotell

© 2008-2017 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap