Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Öppettider: Vardagar 07.30–18.30   |   Telefon: 0121-249 00. Jour kvällar och helger: 070-930 57 85 
E-post: info@sverigestalare.se – svar inom 5 minuter under öppettider.

0 produkter / 0 kr

Min talarlista

0

Talare att skicka förfrågan till

Åsa Rydhard

Rock Your Story och bli synlig på nätet! 

Åsa Rydhard talar om storytelling som ett strategiskt verktyg i framtidens digitaliserade värld. Den förändrade marknaden ställer nya krav på närvaro och social branding. Men utmaningar kan också vändas till möjligheter för de som rätt förstår att använda kraften i en bra story. Åsa Rydhard visar dig hur det är möjligt för dig och ditt sammanhang.

Åsa är även en uppskattad föreläsare internationellt då hon inspirerar sina åhörare att vässa sin synlighet med kraften av sin story.

Länk: rydhard.com (internationell talarsida)

 • Effekten av att boka Åsa Rydhard

  Åsa Rydhard guidar åhörarna till insikter om hur storytelling utgör ett strategiskt verktyg i en digitaliserad värld. Genom att applicera föreläsningens tema på deras eget sammanhang inspirerar hon åhörarna till att våga synas och ta plats med hjälp av storytelling.

  Åsa Rydhards tänkvärda föreläsningar bidrar till verklig förändring på djupet hos åhörarna, både på individ- och gruppnivå. Åhörarna får inte bara nya insikter och kunskaper utan även konkreta verktyg till förbättring.

 • Åsa Rydhard som talare

  ”Rock Your Story” är Åsas genomgående budskap i föreläsningar där hon kombinerar kunskap med härlig energi, passion och humor.   Åsa utstrålar trygghet och ”äger” scenen. Med kraft av många års erfarenhet tar hon med åhöraren på en underhållande resa som alltid har ett tydligt mål. Till sin hjälp har hon en bred kunskapsbas, många härliga berättelser samt en humoristisk ådra.

 • Så arbetar Åsa Rydhard

  I samarbete med uppdragsgivaren utformar Åsa varje uppdrag utifrån behov och önskemål och arbetar gärna även in vinklar och stories unika just för dem. Åsa använder gärna inslag av diskussioner, reflektion och fördjupning utifrån åhörarnas frågor som pedagogiska verktyg. Åhörarna får både intresseväckande kunskap och hjälp att applicera den på sin egen situation.

 • Åsa Rydhard erbjuder

  Från femton minuters underhållande inspiration till större föreläsningar, workshops och utbildningsdagar. Keynotes designade för att fördjupa och inspirera beställarens unika sammanhang. Alltid underhållande och avslappnat med åhörarnas behov i fokus.

  Som moderator och konferencier arbetar Åsa även gärna med att skapa hela event. Hon behärskar en rad genrer. Från begravningar och bröllop till att utbilda, inspirera, underhålla, moderera och leda existentiella samtal. Hon kan även coacha deltagande talare till högre nivåer.

  Åsa tar även uppdrag som föreläsare internationellt.

 • Åsa Rydhard passar till

  Åsa passar i sammanhang är man vill ha en grundläggande introduktion i storytelling som verktyg för att göra sig synlig i ett digitaliserat samhälle. Åsa inspirerar och peppar gärna individer och entreprenörer till att lyfta sig själva och bidra till sin organisations corporate story på ett positivt sätt.

Talaren utgår från Västra Götaland
Typ av föreläsning Utbildande / Informativ, Inspirerande
Kön Kvinna
Språk Svenska, Engelska som andraspråk

Åsa Rydhard är pastorn som tagit storytelling till en högre nivå. Ett nördigt intresse för kommunikation förde henne till en masters examen i tillämpad kulturanalys vid Lunds universitet (MACA). Denna kompetens i målgruppsbaserad utveckling är basen i hennes arbete med att metodiskt utveckla storytelling som strategiskt verktyg för branding och kommunikation. Som ständig pionjär och med ett tidigare liv som IT konsult, karaktäriseras hennes entreprenörskap av digitaliserade lösningar och hon verkar tidvis som ”digital nomad”.

Som konsult anlitas Åsa Rydhard av företag och individer som vill presentera komplexa tjänster och produkter på ett intresseväckande och åtråvärt sätt, arbeta med storyselling eller och generera nya produkter och tjänster med hjälp av mining.

Genom sitt företag utbildar Åsa också i talekonst och storytelling bland annat genom storyakademin.se som är en webbaserad kursplattform.

Åsa Rydhard är även en inspirerande föreläsare internationellt. Hon är också nordisk mästare i public speaking och dessutom uppträder hon med stand-up comedy.

Logga in för att betygsätta och recensera denna talare

Åsa Rydhard talar om:

Expertområden:

Prisklass:

10.000 kr - 60.000 kr

 • Mer om priser

  Pris 10 000 – 60000 kr Nedre prisnivån är för moderering och/ eller 20 minuters inspiration. Det övre priset gäller specialdesignade föreläsningar och tvådagars workshops.

 • Mitt motto

  En bra story är när andra berättar om dig - Rock Your Story!

Rock Your Story! Utdrag av föreläsning av Åsa Rydhard om storytelling och personal branding

Andra talare inom samma område

Annmarie Palm

Vad betyder det egentligen att uppföra sig affärsmässigt – och v

Lena Nordin-Andersson

Tänk på ditt digitala varumärke, ditt kroppsspråk och förbättra din kommunika

Katarina Althin

Katarina Althin föreläsaren och stilexperten som talar om det först

Jackie Kothbauer

Lär dig verktygen och bli en nätsmart ledare. Sociala medier är ett kraftfull

Svårt att hitta rätt talare - vi hjälper dig

Kontakta oss 

Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider 07.30-18.30

FAQ frågor & svar

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna kring vår service, såsom priser, förfrågningar samt mycket mer.

”icon” VAD KOSTAR EN FÖRELÄSARE?

”icon” OM FÖRELÄSAREN BLIR SJUK?

”icon” GÅVA TILL FÖRELÄSARE?

SverigesTalare.se

”icon” OM SVERIGES TALARE

”icon” HITTA HIT

”icon” BLOGG

”icon” LOGGA IN TILL DITT KONTO

Boka gärna ett möte med oss
Du är välkommen över en kopp bryggkaffe.

Kontakta oss

Öppettider: Vardagar 07:30-18:30
Telefon:  0121-249 00
Jour kvällar och helger: +46 (0)70-930 57 85

”icon”E-post: info@sverigestalare.se
Vi svarar på ditt mejl inom 5 minuter under ordinarie öppettider

Sveriges Talare Kompetensförmedling AB
Norrtullsgatan 6
113 29 Stockholm

Organisationsnummer 559015-5866

Sociala media

Prenumerera på nyhetsbrev

”icon” Se våra tidigare Nyhetsbrev

Samarbetspartners

”icon” 7A Hotell

© 2008-2017 SverigesTalare.se  |  Cookies | Sitemap